Pipple is trotse sponsor van WiDS

Women in Data Science Netherlands is een onafhankelijke conferentie georganiseerd in overeenstemming met het Women in Data Science Worldwide event op Stanford University en meer dan 150 locaties wereldwijd.

Diversiteit
WiDS gaat over diversiteit en inclusiviteit. Over mensen waarderen om wat hen anders maakt. Ongeacht geslacht, etniciteit, leeftijd of seksuele geaardheid, het is bedoeld om data scientists wereldwijd te onderwijzen en inspireren.

Het event
Hoewel iedereen is uitgenodigd, biedt WiDSnl een podium aan inspirerende vrouwen om te vertellen over hun expertise en ervaringen binnen het vakgebied.
We nodigen zowel professionals en studenten uit de commerciële industrie als academische, non-profit en wetenschappelijke organisaties uit. We willen hen inspireren om elkaar te vinden, om de betekenis en ontwikkeling van AI voor het bedrijfsleven, de samenleving en het onderwijs te bespreken.

Ambassadeurs
Als Pipple zijn we er trots op bij te dragen aan diversiteit. Als WiDS-ambassadeurs zijn we erg trots om het evenement Women in Data Science Netherlands mede te organiseren.

Wil je WiDS bijwonen? Kijk voor meer info op wids.nl