Women in Data Science Eindhoven

Women in Data Science (WiDS) Eindhoven is een onafhankelijke conferentie georganiseerd in overeenstemming met het Women in Data Science Worldwide event op Stanford University en meer dan 200+ locaties wereldwijd.

Diversiteit
WiDS gaat over diversiteit en inclusiviteit. Over mensen waarderen om wat hen anders maakt. Ongeacht geslacht, etniciteit, leeftijd of seksuele geaardheid, het is bedoeld om data scientists wereldwijd te onderwijzen en inspireren.

Het event
Hoewel iedereen is uitgenodigd, biedt WiDS een podium aan inspirerende vrouwen om te vertellen over hun expertise en ervaringen binnen het vakgebied.
We nodigen zowel professionals uit de commerciële industrie als studenten, academische, non-profit en wetenschappelijke organisaties uit. We willen hen inspireren om elkaar te vinden, om de betekenis en ontwikkeling van AI voor het bedrijfsleven, de samenleving en het onderwijs te bespreken.

 

Ambassadeurs
Als WiDS-ambassadeurs zijn we trots om bij te dragen aan diversiteit. Terugkijkende op een geslaagde conferentie op 16 mei 2022 organiseren wij ook in 2023 met veel plezier een inspirerende conferentie.

Spreeksters & Sponsoren
Zonder spreeksters en sponsoren – geen Women in Data Science Eindhoven in 2023. Draag je graag je steentje bij aan diversiteit in de branche? Bekijk hier onze sponsorship prospectus.

 


Terugblik
Wil je nog even terugblikken naar het afgelopen jaar? Bekijk hier de aftermovie!